Når Brigitte bliver valgt til Folketinget, vil hun afvige noget fra de andre 178 medlemmer.

For det første hopper hun ikke lige fra ind i landspolitik fra en ungdomsorganisation. Hun er heller ikke akademiker, og er heller ikke født med en sølvske i munden. Og med al respekt, så  er hun heller ikke kendt for hverken sin vals eller jungleekspeditioner med et kamerahold i nakken.   

Nej. Brigitte har begge ben godt placeret på jorden. Og hun er helt normal. Har to voksne sønner. Arbejdet og klaret sig selv i alle år, og sætter egentligt meget pris på sit arbejde som socialrådgiver i arbejdscentret i Køge Kommune.

Men hun brænder for at komme i Folketinget. Brænder for at gøre en forskel og komme ind med nyt blod og energi.

Brigitte har beskæftiget sig med politik i mange år. Hun har siddet i byrådet i Greve i over 10 år og blev valgt som medlem til Region Sjælland i 2013 med et meget flot personligt stemmetal. Ved sidste folketingsvalg blev Brigitte 1. suppleant i Sjællands Storkreds.

På tværs af politiske ståsteder nyder Brigitte stor respekt. Hun møder velforberedt og tager ingen sager på autopiloten. Og man kan regne med Brigitte. I hendes mange år i Greve Byråd er hun kun udeblevet et par gange for et byrådsmøde på grund af sygdom.

Brigittes tilgang til sagerne afviger måske også fra andre. Hun nøjes ikke med sagsakterne fra embedsmændene. Hun vil selv se, høre, og opleve, hvad en beslutning får af indvirkning på borgerne. Det er politik i øjenhøjde.  

 

CV

Født 1969 i Gentofte kommune. Mor til to drenge på 22 og 25 år.

HF Greve Gymnasium

Uddannet socialrådgiver og NLP business coach.

Arbejder i Køge kommune som socialrådgiver i et Jobcenter indenfor sygedagpengeområdet.

Tidligere arbejde som socialrådgiver i Solrød og Stevns kommuner,  som dagplejer i Greve kommune og  som pædagogmedhjælper i en daginstitution i Frederiksberg kommune.

Byrådsmedlem Greve Byråd fra 1. januar 2006 (tidl. 1.viceborgmester)

Medlem Region Sjælland fra 1. januar 2014

Bestyrelsesmedlem Danske Regioners Løn- og Praksisudvalg siden 20‚Äč14.

1. suppleant til Folketinget i Sjællands Storkreds.

Folketingskandidat i Greve- og Slagelsekredsen. 

Stem personligt

Brigitte Klintskov Jerkel er opstilelt i hele Region Sjælland. Hun er sideordnet opstillet, så det er vigtigt at stemme personligt på hende.